Wie Zijn Wij ?

Meer over Multi Care Thuiszorg

MULTI CARE THUISZORG

We care for all

Multi Care Thuiszorg is een maatschappelijk betrokken zorgorganisatie waar de zorgbehoevende cliënt centraal staat. Zoals aangeven, houden wij nadrukkelijk rekening met de culturele, religieuze achtergrond en wensen van betrokkenen. Wij beantwoorden hiermee hoog kwalitatieve cliëntenzorg die aansluit op de specifieke zorgvraag.

Onze zorg wordt geleverd door professionals, die vanuit een gedreven betrokkenheid, aandacht en respect verbindingen weten te leggen met als doel bij te dragen aan de zelfstandigheid van de cliënt. We maken daarbij ook optimaal gebruik van het sociale netwerk van cliënt en betrekken deze contacten om cliënt mede intensief te stimuleren, zodat deze enige mate van zelfstandig kan behouden om thuis te blijven wonen en niet geïsoleerd te raken.

Voelt u zich aangesproken en wilt u meer informatie over onze zorgaanbod, neem gerust en vrijblijvend contact met Multi Care Thuiszorg op het onderstaand telefoonnummer of loop gerust binnen op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.