Cliëntenportaal

Online zorgdossier

Multi Care Thuiszorg maakt gebruik van online zorgdossiers. Zo kunt u eenvoudig en direct al uw gezondheidsinformatie inzien. U vindt hierin de bevindingen van de verzorgenden en verpleegkundigen. En ook rapportages, metingen en informatie over de voortgang van uw herstel. Daarnaast kunt u via uw online zorgdossier eenvoudig contact leggen met medewerkers van Multi Care Thuiszorg.

 

Waarom een online zorgdossier?

De overheid heeft bepaald dat alle zorgdossiers in Nederland vanaf 1 januari 2017 digitaal moeten zijn. Dat geldt uiteraard ook voor alle dossiers van Multi Care Thuiszorg.

 

Inloggen via website CarenZorgt

Uw zorgdossier is beschikbaar via de website Carenzorgt . Multi Care Thuiszorg maakt voor de toegang van de zorgdossiers gebruik van de website . Deze website heeft veel mogelijkheden, zoals:

  • Uw eigen zorgdossier inzien.
  • Uw eigen zorgnetwerk maken.
  • Uw agenda beheren met iedereen die u helpt.
  • Berichten sturen naar mensen in uw zorgnetwerk.
  • Eenvoudig contact leggen met de zorgmedewerkers van Multi Care Thuiszorg. Dit geldt echter niet voor planning gerelateerde zaken.
    Die dient u volgens de reguliere route te melden.

Meer informatie online zorgdossier

Wilt u meer weten over de online zorgdossiers van Multi Care Thuiszorg, neemt u dan contact met ons op via 070 – 331 68 37. Heeft u een online zorgdossier van Multi Care Thuiszorg? Logt u dan in via Carenzorgt .

 

 

Heeft u een vraag? Laat het ons weten!

9 + 13 =