Wij doen meer

Wij regelen zorg- en dienstverlening voor u op maat

Multi Care Thuiszorg zet zich proactief in op het gebied van langer veilig  thuisblijven wonen, bevorderen van zelfredzaamheid en de inzet van gezondheidspreventie. Tijdens het gehele zorgproces kijken wij samen met u naar uw gezondheidsproblemen en gaan we samen opzoek naar de best mogelijk (technologische) oplossingen, zodat u weer grip krijgt op uw leven.

Uw Cliëntportaal: Caren Zorgt

Multi Care Thuiszorg maakt gebruik van online c1liëntportaal. Zo kunt u eenvoudig en direct al uw gezondheidsinformatie inzien. U vindt hierin de bevindingen van de verzorgenden en verpleegkundigen. En ook rapportages, metingen en informatie over de voortgang van uw herstel. Daarnaast kunt u via uw online cliëntportaal eenvoudig contact leggen met medewerkers van Multi Care Thuiszorg.

 

Waarom een online zorgdossier?

De overheid heeft bepaald dat alle zorgdossiers in Nederland vanaf 1 januari 2017 digitaal moeten zijn. Dat geldt uiteraard ook voor alle dossiers van Multi Care Thuiszorg

Inloggen via Caren Zorgt

Uw cliëntportaal is beschikbaar via de website Caren Zorgt. Multi Care Thuiszorg maakt voor de toegang van het  cliëntportaal gebruik van de website. Deze website heeft veel mogelijkheden, zoals:

 • Uw eigen zorgdossier inzien.
 • Uw eigen zorgnetwerk maken.
 • Uw agenda beheren met iedereen die u helpt.
 • Berichten sturen naar mensen in uw zorgnetwerk.
 • Eenvoudig contact leggen met de zorgmedewerkers van Multi Care Thuiszorg. Dit geldt echter niet voor planning gerelateerde zaken. Die dient u volgens de reguliere route te melden.
Meer informatie

Wilt u meer weten over de online cliëntportaal van Multi Care Thuiszorg, neemt u dan contact met ons op via 070 – 331 68 37. Heeft u een online cliëntportaal van Multi Care Thuiszorg? Logt u dan in via Caren Zorgt .

Sleutelbeheer: cKey Pin

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, ook als u slecht ter been bent. Met cKey van FocusCura heeft u de zekerheid dat zorgverleners en andere vertrouwde mensen altijd naar binnen kunnen. Op een makkelijke én veilige manier. Multi Care Thuiszorg adviseert u daarom gebruik te maken van een sleutelkluis.

Het blijft een actueel thema: veel pincode-sleutelkastjes in Nederland zijn makkelijk open te breken. En de sleutelkastjes

Die wél veilig zijn, zijn vaak te duur. Wij bieden u nu de oplossing: cKey Pin van FocusCura, het sleutelkluisje dat veilig én voordelig is. Voor een vast, laag bedrag per maand kunt u erop vertrouwen dat uw zorg altijd veilig toegang heeft. 

Toegang sleutelkluisje

Met de cijfercode kan uw zorgverlener, familie of huishoudelijke hulp het sleutelkluisje openen waar uw sleutel in zit. U bepaalt zelf met wie u de code deelt. Zo weet u zeker dat alleen mensen die u de toegangscode hebt gegeven toegang kunnen krijgen tot uw woning.

Abbonement

cKey Pin van FocusCura is voordelig en maandelijks opzegbaar, u betaalt slechts € 5,05 per maand. Bij dit tarief zijn ook tussentijdse onderhoudswerkzaamheden en de servicedesk inbegrepen. Hierdoor hoeft u zich nergens zorgen over te maken. De eenmalige kosten voor het de-installeren en ophalen bij beëindiging van de service zijn € 38,20.

Vakkundige installatie

Wij regelen alles voor u, van installatie bij uw voordeur tot onderhoud van uw sleutelkluis. Een ervaren installateur monteert de sleutelkluis volgens de officiële veiligheidsvoorschriften en geeft u een duidelijke uitleg over het gebruik ervan. Ook helpt hij u met het kiezen van een code. Voor deze installatie betaalt u € 63,00. 

Eigen regie: slimme medicijndispenser

Als u veel verschillende medicijnen op een dag gebruikt, kan het best lastig zijn om te onthouden wat u wanneer moet innemen. Met de Medicijndispenser lossen we dat probleem op. De dispenser biedt u telkens op het juiste moment de juiste medicijnen aan. Met één druk op de knop heeft u ze. Zo eenvoudig is het. Multi Care Thuiszorg adviseert u daarom gebruik te maken van een slimme medicijndispenser om zo u eigen regie terug te krijgen.

 

  Hoe werkt de slimme medicijndispenser

  Uw medicijnen worden geleverd door uw apotheek in een persoonlijke medicatierol (baxterrol). In de rol zitten uw medicijnen gesorteerd in zakjes per innamemoment. De medicatierol wordt, in samenwerking met uw apotheek, wekelijks- of tweewekelijks door de zorgverlening in de slimme medicijndispenser geplaatst. Op het moment dat u medicijnen nodig heeft, geeft het apparaat een herinneringsgeluid- en lichtsignaal af. U drukt op de groene knop om het zakje met medicijnen uit het apparaat te laten komen. De verpakking wordt automatisch geopend. Als u het zakje niet binnen 1 uur uitneemt, wordt dit doorgegeven aan Multi Care Thuiszorg. Multi Care Thuiszorg neemt dan telefonisch contact met u of uw mantelzorger op. Als zij geen contact krijgen, komt een zorgverlener van Multi Care Thuiszorg bij u langs.

   Voordelen

   Medicatieveiligheid: Met ingebouwde controles wordt nagegaan of de juiste persoon op het juiste moment de juiste medicijnen uitneemt.

   Makkelijk in gebruik: Wanneer het tijd is voor de medicijnen, gaat er een geluid- en lichtsignaal. Met één druk op de knop neemt u de juiste medicijnen uit.

   Opvolging bij het niet uitnemen van medicijnen: Als u uw medicijnen niet binnen 1 uur uitneemt, gaat er een signaal naar Multi Care Thuiszorg. Er wordt dan contact met u of uw mantelzorger opgenomen.

   Eenvoudig te openen: Het medicijnzakje is deels opengesneden waardoor u deze makkelijk kan openen.

   Medicijnen voor buitenshuis: U kunt uw medicijnen meenemen voor onderweg, op het apparaat kunt u eenvoudig aangeven hoeveel u nodig heeft.

   Moet ik betalen?

   Om in aanmerking te komen voor de slimme medicijndispenser, heeft u een indicatie voor ‘medicatie aanreiken’ nodig. De slimme medicijndispenser wordt vervolgens vergoed uit het basispakket van de ziektekostenverzekering.

   Uw veiligheid: toedieningsregistratiesysteem

   Om medicijnen veilig aan u te geven werken de zorgverleners van Multi Care Thuiszorg met een online toedienregistratiesysteem. Met het toedienregistratiesysteem van Ons Nedap leggen wij de toedienregistratie digitaal in uw zorgdossier vast. Het is een oplossing waarbij we vanuit het online zorgdossier rechtstreeks kunnen samenwerken met de apotheek. Hierdoor beschikken wij altijd over een actuele en uniforme toedienlijst.

   Door integrale samenwerking biedt inzicht en maakt signalering mogelijk. Omdat het online zorgdossier aan het apotheeksysteem is gekoppeld heeft Multi Care Thuiszorg direct inzicht in de medicatie toedienlijst vanuit uw zorgplan. Wijzigingen die de apotheker tussentijds doet in het systeem zijn dezelfde dag zichtbaar op uw toedienlijst.

   Apotheek Pillen en Praten

   Vanaf 1 april 2021 werkt Multi Care Thuiszorg samen met Apotheek Pillen en Praten. Wij vinden dat u recht heeft op kwalitatief en de best mogelijke farmaceutische zorg. Apotheek Pillen en Praten levert een goede service en is prettige in de bejegening tijdens het contact. Daarnaast vinden wij goede farmaceutische zorg een kwestie van zorg op maat. Niet alle medicijn gebruikers hebben dezelfde eisen, behoeften en verwachtingen van de apotheek. 

   Continuïteit en kwaliteit

   Continuïteit en kwaliteit van zorg heeft Multi Care Thuiszorg, hoog in het vaandel staan. Als u ondersteuning nodig heeft bij innamen of toediening, vinden wij het ook belangrijk dat uw de best mogelijk farmaceutische zorg ontvangt. Onze zorgverleners zullen u ook vragen om u bij  apotheek Pillen en Praten in te schrijven. Na inschrijving zal uw online zorgdossier gekoppeld worden aan het apotheeksysteem. Na deze koppeling kunnen onze zorgverleners veilig u medicatie aan u geven en online registeren in uw zorgdossier. 

   Meer informatie

   Wilt u meer weten over de toedieningsregistratiesysteem van Multi Care Thuiszorg, neemt u dan contact met ons op via 070 – 331 68 37. Wilt u meer weten over de service van apotheek Pillen en Praten, neemt u dat contact op via 070 – 323 1176 of via hun website Apotheek Pillen en Praten.

   Eigen regie: beeldzorg

   Thuis, op het werk of welke plek dan ook eenvoudig contact met Multi Care Thuiszorg, mantelzorgers, familie en vrienden. Met beeldzorg houdt u videogesprekken overal en op elk tijdstip. Zo hoeft u minder vaak naar het ziekenhuis of thuis te blijven voor de zorgverleners van Multi Care Thuis die anders bij u langs zouden komen. Ervaar zelf de vrijheid die dit geef

    

    

    Hoe werkt beeldbellen?

    Met de beeldzorg app maakt u via uw smartphone of tablet vanuit elke plek in uw woning veilig en persoonlijk videocontact. Zorgverleners van Multi Care Thuiszorg kan uw vragen zo makkelijk en snel beantwoorden. Dankzij een eenvoudige handleiding is het voor elke gebruiker gemakkelijk een gesprek met de zorgverlener te starten en stoppen

    Voordelen

    Betere communicatie: via een persoonlijk videogesprek.

    Persoonlijke zorg: aandacht voor u en uw gezondheid.

    Zorg wanneer het nodig is: kies samen met uw zorgverlener het juiste contactmoment.

    Eenvoudig in gebruik: simpel een gesprek starten en stoppen.

    Meer informatie

    Wilt u meer weten over het beeldbellen van Multi Care Thuiszorg, neemt u dan contact met ons op via 070 – 331 68 37.

     Documenten

     Onderstaande documenten kunt u downloaden en inzien. 

     i~|icon_documents_alt~|elegant-themes~|outline
     i~|icon_documents_alt~|elegant-themes~|outline

     Sleutelbeheer: cKey Pin

     i~|icon_documents_alt~|elegant-themes~|outline

     Eigen regie: slimme medicijndispenser

     1. –

     i~|icon_documents_alt~|elegant-themes~|outline

     Eigen regie: beeldzorg

     Heeft u een vraag? Laat het ons weten!

     10 + 7 =