Over ons

Wie zijn wij en waar staan wij voor?

Missie & Visie

Missie

‘Multi Care Thuiszorg is een gezonde organisatie die mensgerichte en deskundige zorg biedt in een veilige omgeving’.

 

Multi Care Thuiszorg onderscheidt zich van andere zorgaanbieders door de cliënt centraal te stellen, rekening houdend met de eisen van de overheid met betrekking tot de zorginzet. Binnen de beschikbare ruimte die er is probeert Multi Care Thuiszorg zoveel mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van haar cliënten.

 

In ons werken staat de client centraal. De gezondheidszorg verandert snel; ook wij anticiperen op deze kansen en ontwikkelen nieuwe mogelijkheden. Door meer samen te werken met andere instellingen en door ruimte voor ondernemerschap willen wij zo goed mogelijk tegemoetkomen aan de wensen van onze klanten.

 

Ook vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers de organisatie ervaren als een aantrekkelijke, professionele werkomgeving. Tevreden medewerkers maken tevreden klanten.

Ook vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers de organisatie ervaren als een aantrekkelijke, professionele werkomgeving. Tevreden medewerkers maken tevreden klanten.

Visie

“Multi Care Thuiszorg onderscheidt zich door tijdens alle levensfasen van elke cliënt zorgvuldig afgestemde en kwalitatief hoogwaardige zorg-, hulp- en dienstverlening te bieden. Centraal staan daarbij vernieuwing, respect voor de mens en eerbied voor levensbeschouwing en zingeving. Om de gewenste kwaliteit en onze visie gestalte te geven werkt Multi Care Thuiszorg vanuit een bedrijfsmatig ingerichte organisatie, waarin deskundige en gemotiveerde medewerkers een kernrol vervullen.

Multi Care Thuiszorg staat midden in de maatschappij en reageert alert op allerlei relevante ontwikkelingen die zich daar voordoen. Multi Care Thuiszorg conformeert zich aan geldende wet- en regelgeving. Daar waar mogelijk en nodig is werkt Multi Care Thuiszorg constructief samen met haar partners in de zorg-, hulp- en dienstverlening.”

 

Onze werkwijzen

Onze werkwijze helpt u grip te houden op de situatie. Geen nodeloos ingewikkelde procedures, wel in 5 eenvoudige stappen naar zorg en ondersteuning die volledig is afgestemd op uw wensen en voorkeuren.

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Stap 1.

We maken kennis met u

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Stap 2.

We organiseren de zorg

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Stap 3.

We stellen het zorgteam aan u voor

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Stap 4.

We starten de zorg

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Stap 5.

We ondersteunen u doorlopen

Stap 1. We maken kennis met u

De juiste zorg en ondersteuning begint bij elkaar goed kennen. Daarom willen we u graag persoonlijk ontmoeten voor we voor u aan de slag gaan. Hiervoor bezoeken we u thuis. Tijdens de kennismaking brengen we uw situatie en uw wensen en voorkeuren zo compleet mogelijk in kaart.

Stap 2. We organiseren de zorg

We stellen een zorgplan of ondersteuningsplan op, verzorgen administratieve handelingen als dat nodig is én we stellen een voorstel voor een rooster op. Ook uw omgeving heeft – indien u dat wenst – (online) toegang tot dit rooster, zodat altijd duidelijk is wat er gebeurt. Eventueel kunnen mantelzorgers en vrijwilligers zichzelf inplannen.

Stap 3. We stellen het zorgteam aan u voor

Hulp door Multi Care Thuiszorg is altijd persoonlijk. Op basis van uw voorkeuren formeren wij een klein vast team van gediplomeerde professionals. U heeft dus altijd een vertrouwd gezicht over de vloer. Wij doen ons best de juiste zorgverleners te selecteren en kijken daarom naar locatie, ervaring én persoonlijkheid.

Stap 4. We starten de zorg

Als u akkoord bent met uw persoonlijke zorgteam, dan kunnen we starten. Dit betekent dat we er voor u zijn op de momenten die u heeft aangegeven, op vaste dagen en vaste tijden, zodat u nooit onnodig hoeft te wachten. Bij vragen kunt u dag en nacht terecht bij uw persoonlijke aanspreekpunt. Op onze beurt vragen wij u regelmatig hoe het gaat. Ook onderhouden wij zoveel mogelijk contact met uw omgeving.

Stap 5. We ondersteunen u doorlopend

Ook rondom de zorg en ondersteuning die Multi Care Thuiszorg biedt is er vaak nog genoeg te doen. Wij helpen u daar graag bij. Denk aan de afhandeling van uw administratie, het verzorgen van uw indicatie of het aanvragen van hulpmiddelen. Wat uw vraag ook is, wij staan voor u klaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Heeft u een vraag? Laat het ons weten!

3 + 1 =