Samenwerkingen

Multi Care Thuiszorg heeft bewezen een stabiele en betrouwbare zorgorganisatie te zijn, waar het versterken van de “leefkracht” telkens weer centraal staat. Om dit te blijven realiseren werken we samen met andere organisaties en putten wij kracht uit de samenwerkingen met gelijkgezinden partners.

.

Branchevereniging

Multi Care Thuiszorg is aangesloten bij SPOT,  een branchevereniging die zich sterk maakt voor cliëntkeuze en het zoveel mogelijk in eigen regie van de cliënt leveren van zorg. Dit doet SPOT door in haar activiteiten en werkwijze over financieringsstromen en -stelsels heen te zoeken naar oplossingen. Oplossingen die zowel voor cliënt als organisatie continuïteit en tevredenheid opleveren.

Hulpmiddelen

Multi Care Thuiszorg werkt samen met Duxxie, dit is een innovatief online platform voor diverse leverancier van (medische) hulpmiddelen. Deze kunt u kopen, lenen en huren. Onze zorgverleners van Multi Care Thuiszorg informeren en helpen u graag en geven u een deskundig advies op maat.

Communicatie

 ZorgDomein en Point

Multi Care Thuiszorg hanteert voor digitale verwijzingen twee soort systemen: POINT (voor ziekenhuizen, huisartsen en andere zorginstellingen) en ZorgDomein (voor huisartsen en klinieken) voor de overdracht en transfer van zorgbehoevenden.

Vanaf 1 oktober 2017 is het mogelijk om via zorgdomein digitaal te verwijzen naar Multi Care Thuiszorg. Hiermee wordt een nieuwe stap gezet naar verdere verbetering van de samenwerking met de huisartsen en andere disciplines in ‘s-Gravenhage . ZorgDomein verbindt zorgaanbieders en zorgvragers onderling en met hun patiënten. ZorgDomein maakt informatie voor én over patiënten toegankelijker, dankzij een slim platform.

Sponsoring

Make a Wish Nederland

Multi Care Thuiszorg zijn maatschappelijk betrokken partners van Make A Wish Nederland.
Elke dag horen gemiddeld 3 kinderen het nieuws dat ze een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte hebben. Opeens ziet het leven er heel anders uit. In plaats van gezond opgroeien en spelen gaan ze het ziekenhuis in en uit. Voor deze jonge patiënten is het uitkomen van een allerliefste wens een onvergetelijke ervaring die hun leven weer een positieve wending geeft. Wij als Multi Care thuiszorg dragen bij en helpen met een structurele bijdrage.

Vraag nu jouw zorg aan!

2 + 13 =