Service voor thuis

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, ook als u slecht ter been bent. Met cKey van FocusCura heeft u de zekerheid dat zorgverleners en andere vertrouwde mensen altijd naar binnen kunnen. Op een makkelijke én veilige manier. Multi Care Thuiszorg adviseert u daarom gebruik te maken van een sleutelkluis.

Het blijft een actueel thema: veel pincode-sleutelkastjes in Nederland zijn makkelijk open te breken. En de sleutelkastjes

Die wél veilig zijn, zijn vaak te duur. Wij bieden u nu de oplossing: cKey Pin van FocusCura, het sleutelkluisje dat veilig én voordelig is. Voor een vast, laag bedrag per maand kunt u erop vertrouwen dat uw zorg altijd veilig toegang heeft.

Hoe werkt het?

Bekijk de video over cKey Pin

Het sleutelkluisje openen met een cijfercode

Met de cijfercode kan uw zorgverlener, familie of huishoudelijke hulp het sleutelkluisje openen waar uw sleutel in zit. U bepaalt zelf met wie u de code deelt. Zo weet u zeker dat alleen mensen die u de toegangscode hebt gegeven toegang kunnen krijgen tot uw woning.

Abonnement

Voordelig en maandelijks opzegbaar

cKey Pin van FocusCura is voordelig, u betaalt slechts € 4,95 per maand. Bij dit tarief zijn ook tussentijdse onderhoudswerkzaamheden en de servicedesk inbegrepen. Hierdoor hoeft u zich nergens zorgen over te maken. De eenmalige kosten voor het de-installeren en ophalen bij beëindiging van de service zijn € 36,75.

 Vakkundige installatie

Wij regelen alles voor u, van installatie bij uw voordeur tot onderhoud van uw sleutelkluis. Een ervaren installateur monteert de sleutelkluis volgens de officiële veiligheidsvoorschriften en geeft u een duidelijke uitleg over het gebruik ervan. Ook helpt hij u met het kiezen van een code. Voor deze installatie betaalt u € 84,70. De eenmalige kosten voor het de-installeren en ophalen bij beëindiging van de service zijn € 36,75.

Heeft u een vraag? Laat het ons weten!

2 + 15 =