Werken en leren bij Multi Care Thuiszorg

 

Wij leveren zorg met ons hart en met passie. Werken in de thuiszorg is belangrijk werk waar je veel dank en waardering voor krijgt. Als medewerker van Multi Care draag je bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van cliënten.

In samenwerking met een deskundig team verleen jij kwalitatieve en hoogwaardige zorg die aansluit bij de persoonlijke wensen van de zorgaanvrager. Ons doel is om cliënten een thuis te bieden waar ze hun eigen dagritme kunnen voortzetten. Als medewerker in de thuiszorg maak jij dit allemaal mogelijk!

Wij zijn een professionele en groeiende organisatie. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor ons bedrijf. Onze medewerkers worden structureel bijgeschoold en krijgen volop mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien. Wij zijn ook regelmatig op zoek naar stagiaires. Zoek jij een leuke en leerzame stageplaats waar je veel ervaring kan opdoen? Laat het ons weten en reageer direct!

 

Wij hebben de volgende vacatures:

Stagiaire/ leerling
Huishoudelijke hulp
Wijkziekenverzorgende
Verpleegkundige in de wijk
Wijkverpleegkundige

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze pagina en stuur ons je cv en brief met wensen voor als je bij ons komt werken. Voor ons hoef je geen motivatiebrief te schrijven.

Wanneer je eerst meer informatie wil kan je contact opnemen met ons 070-3316837